Forum La Pizza



Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Forum La Pizza

Forum La Pizza

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Forum de la pizza et des pizzaïolos

Thierry Graffagnino Consulting


Inscriptions formations

Witam !  Logo_i24

100% tomate italienne


Matérièl pour pizzeria


CLASSICA & ROMA



Les messages ayant le plus de réactions du mois

» Message de Thierry Graffagnino dans Forum des artisans
( 5 )


» Message de jphilip dans bonjout ts le monde
( 5 )


» Message de Thierry Graffagnino dans Les Pizzas de Stéphane
( 4 )


» Message de Thierry Graffagnino dans Pizza macarons
( 4 )


» Message de Poseidon dans Les pizzas de Simon
( 4 )


3 participants

Witam !

avatar
Bastek20


Messages : 1
Points : 3
Date d'inscription : 02/11/2022

Witam !  Empty Witam !

Message par Bastek20 Mer 2 Nov 2022 - 21:07

Witam wszystkich! Pochodze z Polski.
Pizza interesuje się od 8 łatów, bardzo się cieszę 
że trafiłem na forum, już wiem ze zaczepne, także ja będę chciał dużo dalej moim doświadczeniem. Pozdrawiam! :)
Gregory
Gregory
Membre Actif
Membre Actif


Messages : 277
Points : 302
Date d'inscription : 09/08/2021

Witam !  Empty Re: Witam !

Message par Gregory Mer 2 Nov 2022 - 21:34

Cześć Bastek
Mówię trochę po polsku, ale polski jest bardzo trudny, jak francuski.
Pracowałem we Wrocławiu, 2003-2004
Google translate : « jeśli chcesz być rozumiany przez jak najwięcej osób, będziesz musiał użyć google »
Na razie
Discus
Discus
Membre Actif
Membre Actif


Messages : 363
Points : 398
Date d'inscription : 25/07/2022

Witam !  Empty Re: Witam !

Message par Discus Mer 2 Nov 2022 - 22:06

Witam na forum ale na pewno polski jest dla nas skomplikowany, dziękuję tłumaczu google

    La date/heure actuelle est Lun 5 Déc 2022 - 5:12